Archiv: Leden, 2024

Ivan Šebánek = 85!

17. 1. 2024 adminmkm

V měsíci lednu 2024 oslaví 85. narozeniny dlouholetý člen  Modelklubu Mělník Ing. Ivan Šebánek. Ivan, i když mu zdravotní stav nedovolí plnou  modelářskou pohyblivost,  je stále naladěn  na létání, ochoten každému poradit a pomoc. Do loňského vedl modelářský kroužek při DDM Mělník. Členové klubu přejí Ivanovi do dalších let hodně zdraví a úspěšných startů a přistání po dlouhých dobách letu.

Modelklub Mělník

Rubrika: Nezařazené | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ivan Šebánek = 85!

První hala v roce 2024

17. 1. 2024 adminmkm

První halové létání v letošním roce se vydařilo. Nikdo nic nerozbil a sešlo se nás celkem 9.  Velkým překvapením bylo 5 volných házedel. Na další halu za 14 dnů musím také nějaké postavit. Třeba dáme i závody. Já oprášil starého Clika z depronu a Triviu co jsem si před covidem vyřezal.  Zálety proběhly dobře.

Rubrika: Nezařazené | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem První hala v roce 2024

Novoroční polétání.

5. 1. 2024 adminmkm

Účast na létaní 1.1.2024 byla vysoká a to i přesto, že spadlo několik kapek vody a foukal vítr. Létat ale nakonec šlo. Ve vzduchu byla vidět stíhačka, FreeBee, delta, Donald 4. I občerstvení v podobě jednohubek bylo k dispozici. Tak ještě jednou vše nejlepší do Nového roku 2024, ať je lepší než ten předešlý.


Rubrika: Nezařazené | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Novoroční polétání.