Pozvánka na další ročník soutěže F3K na Mělníku

22. 5. 2020 adminmkm

Modelklub Mělník  zve otrlé a na vše připravené modeláře na soutěž modelů F3K  Hygienicky bezpečné mělnické házedlo.

Přestože žádné oficiální stanovisko k pořádání modelářských soutěží kromě odkazu na informace o omezení pohybu, které vydala vláda ČR, neexistuje, rozhodli jsem se zkusit soutěž Mělnické F3K v původním termínu v sobotu  30.5.2020 uspořádat. Je to krok do neznáma – vycházíme z „malé“ účasti soutěžící v minulých ročnících a tudíž neočekáváme žádné problémy s dodržením platných nařízení. V době konání soutěže by už nemusely být roušky ve venkovních prostorách povinné, nicméně odstup 2 metry bude zřejmě platit stále. Na druhou stranu dotazy z poslední doby od více než natěšených modelářů ohledně pořádání našich soutěží jsou zdviženým prstem a velí k obezřetnosti. Na základě obdobných úvah jsou rušeny další a další soutěže a modelářské akce. Naposledy tak učinilo např. Modelářské letiště v Nesvačilech.  Dodržování  hygienických nařízení bude samozřejmě vyžadováno v plném rozsahu.

Kdy:                Sobota 30.5.2020, 09:00

Kde:                Letiště Jelenice Modelklubu Mělník

Co:                  F3K a F6D

Startovné:      200,-

Občerstvení:  NE, možnost objednání pizzy

Kontakt:       Honzík

Pozvánka ke stažení

POZOR – dopravní omezení!

Pokud byste jeli na letiště, tak je potřeba jet přes obec Vavřineč. Cesta, kterou jsme doteď jezdili  je rozkopaná. Bude funkční až v průběhu června.
Jsou dvě možnosti cesty na letiště:
A – vrchem polní cestou nad Jelenicí a přijedete ze shora kolem lesu
B – přes obec Vavřineč. Na konci obce Vavřineč – příjezd od Mělníka – za semaforem se dáte do leva.  Vyznačena na obrázku.

  

Tento příspěvek byl poslán: Pátek, 22. 5. 2020 v 11.19 a je uložen pod Nezařazené. Reakce na tento příspěvek můžete sledovat prostřednictvím RSS 2.0 kanálu. Jak komentáře, tak zpětné odkazy jsou momentálně uzavřeny.

843 x

Komentáře jsou uzavřeny.